Home sweet home

ALLMÄNT / 2014-01-16 @ 21:25:15
För nästan en vecka sen kom jag hem. Jag bestämde mig för att åka hem för jag kände mig klar med "aupairlivet". 
Det känns bra att vara hemma och jag har hunnit fixa gymkort och telefon. Det som saknas är dock ett jobb. Ska fortsätta mitt sökande och hoppas på napp snart. Är redan uttråkad av att vara arbetslös.

Kommer inte skriva mer här då detta var en blogg om mitt liv i USA. 
Tack för att ni följt mig under mina månader med mot- och nedgångar. Nu blickar jag framåt. 

Kram

150

USA / 2014-01-08 @ 04:01:39
Livet rullar på! Har varit i USA i 150 dagar idag (svensk tid). Jobbar, hänger med Caroline och kollar vampire diaries så fort jag får tid över. 
Var ute och åt på en mexikansk resturang med värdfamiljen ikväll och när vi kom hem lekte jag med Z och det hela slutade med att han bet mig i kinden. Jädra unge alltså... Är röd och svullen nu... 

Fortfarande ingen snö hemma? Här har snön regnat bort men idag har det varit 15 minusgrader, så just nu är vädret döööötrist. Enligt Aftonbladet skulle det bli "kaos" på östkusten i USA idag, pga kyla, men jag har då inte märkt något "kaos". Jaja, tur det! 

Ha det bra. Puss och kram 4 januari

USA / 2014-01-05 @ 03:58:01
Hej! Idag har jag jobbat, är jag slutade vid fyra kom Caroline hit och vi åkte downtown för att äta sushi. Efter det köpte vi glass och vindruvor och nu har vi hängt hos mig och kollat på film. 
Imorgon jobbar jag ett par timmar på förmiddagen och efter det ska jag och Caroline hitta på något. 

Allt bra med er hemma? Har ni snö? Torsdag och fredag var det "snöstorm" här. Det blåste, var stora vågor (bor ju på en ö) och snöade. Dock överdriver amerikaner tycker jag för så farligt var det inte, åtminstone inte här där vi bor. Jaja, lever gör vi iallafall. 

Har inte så mycket mer att säga. Inga roliga bilder heller... 
Kram! 

Syns inte men höga vågor var det häromdagen!


Vatten upp till vägkanten, vanligtvis är det inget vatten där.

Snöööööö!!

2014

USA / 2014-01-02 @ 03:33:01
Gott nytt år! 

Jag hade en bra nyårsafton. Jobbade till 19 och efter det tog jag bilen hem till Carro där vi lagade god mat och bakade kladdkaka. Vi kollade på tv där de sände live från Times Square i New York , massa artister samt nedräkning till tolvslaget. En trevlig kväll helt enkelt! Kändes dock inte som nyårsafton... Dessutom inga raketer alls, eller oj på Tvn då... 
Avslutade kvällen med One Direction filmen! Blir du stolt nu pappa? Det hoppas jag.

Finmiddag a la Caroline och Jennie (mest Caroline dock... Jag stod för kladdkakan)