Julbilder

USA / 2013-12-29 @ 01:32:18
Hej! Hur är det med er? Med mig är det bra. Har jobbat hela dagen men har haft sällskap av Caroline. Imorgon jobbar jag heldag igen, mot kvällen kommer Carro hit för på måndag är vi båda lediga och styr bilen mot ett köpcentrum ungefär 1h härifrån. 

Tänkte lägga upp bilder från julafton och juldagen. 

Lussebullsbak hos Caroline. 

Hjärtformad korv på julaftonsbuffén. 


Italiensk julbuffé hos Clasine. 


Cupcake stor som en tårta till efterrätt. 

Fick superfint guld armband av Clasine och bl.a. en berlock (ringen) av farfar och farmor till mitt armband. 

Fina Clasine och jag på promenad som Caroline tvingade oss ut på hehe.

Clasine, Caroline och jag samt lite lite snö. 


Nämen en till bild på oss! Fina va? Uppklädda och allt! 

Trodde inte jag skulle ha en så bra jul som jag faktist haft, är väldigt glad över att jag fick spendera den tillsammans med Caroline och Clasine! 

Ha det så bra och hoppas ni får en bra nyårsafton. Kram!

Christmas Eve

USA / 2013-12-25 @ 04:38:30
Vill bara säga tack för julkapparna jag fått! 
Hoppas ni alla haft en bra julafton, det har jag. Jag och Caroline har varit hos Clasine och ätit god mat och umgåtts med trevligt folk. Nu ska jag sova, är döööötrött, så slänger upp bilder någon annan dag. 
Kram God jul!

USA / 2013-12-24 @ 03:55:52
God jul på er! Idag har jag jobbat och efter det packade jag mina grejer för att bo hos Caroline ett par dagar. Ikväll har vi bakat lussebullar, imorgon vet jag inte riktigt planerna ännu men på onsdag ska vi iallafall till Clasine och fira jul med hennes värdfamilj. 
På torsdag återgår jag till jobbet igen. 

Hoppas ni får en fin jul och ett gott nytt år! Vi ses nästa år. Kram 
Livstecken

USA / 2013-12-22 @ 02:38:33
Hej, jag lever! Har inte så mycket att skriva därför jag inte skrivit på länge. 
Som sagt var pappa och Emma här med mig i 10 dagar, eller ja 9 blev det väl typ pga deras sena flyg till New York... 
Först var vi i New York ett par dagar vilket var jätteroligt! Sen åkte vi till Boston och hängde här, vi hann med besök till Boston, äta ute, besöka köpcentrum och besöka outleten. Vi hade väldigt roligt tillsammans och det var jobbigt att säga hejdå i måndags. 

Sen de åkte har jag jobbat varje dag i stort sätt. Är ledig 24-25 nästa vecka och ska då fira jul tillsammans med Caroline och Clasine. Tror det kommer bli både mysigt och roligt, även fast det är första gången på 19 år jag firar jul utan min familj. 

God jul på er hemma! 
New York

USA / 2013-12-18 @ 23:21:22


New York

USA / 2013-12-08 @ 03:38:47
Hej! Imorse tog jag bussen från Boston till Newark för att möta upp pappa och Emma, det var 8 timmar sen, men de är fortfarande inte här. Vet inte riktgt vad som hänt men här är de iallafall inte. Jag har checkat in på hotellet efter en eftermiddag på Manhattan och om 2h ska jag åka till flygplatsen och hoppas på att deras plan landar då som det står för tillfället. 

Tycker jättesynd om dem som har varit på resande fot för tillfället i 24h plus att de missade en eftermiddag på Manhattan. Tur att de stannar några dagar så vi hinner umgås ändå! Hör av mig när jag har bilder att visa, känns så trist med bara text.

Ha det bra hemma. Kram

3 december

USA / 2013-12-03 @ 15:20:51
Hej! Allt är bra med mig, har lite hemlängtan nu när julen närmar sig bara men det ska nog gå bra. Allt rullar på och jag gör samma sak varje dag - ingenting. Är hemma med barnen, eftersom jag inte har tillgång till bil, och vi leker, äter frukost, lunch och middag tillsammans och leker lite till. Känner mig som mamma till dem. Börjar tveka på det här med att vara aupair, kanske det bara är en svacka eller så kommer jag hem snart. Vi får se.

På lördag sätter jag mig på bussen mot New York där jag ska möta upp Emma och pappa, ska bli så himla roligt! Roligt att komma tillbaka till New York men det bästa är ändå att få träffa Emma och pappa. Ska ta massa bilder där som jag kan visa sen, för just nu har jag inga bilder alls att visa faktiskt. 
Hoppas det är bra med er hemma!

KRAM