Saknar

ALLMÄNT / 2013-09-29 @ 18:34:40
Hej! Hoppas det är bra med alla hemma, men mig är det bra men för tillfället är jag inne i en period då jag saknar min familj väldigt mycket. Imorgon börjar jag jobba igen och det känns skönt. Jag trivs bra hos min nya värdfamilj dock har jag inte fått mitt rum än eftersom deras gamla aupair fortfarande bor kvar. Jag vet inte hur länge hon stannar men max 10 dagar till.
Har inte så mycket att skriva för tillfället tyvärr. Sitter just nu och väntar på att Clasine ska komma och hämta mig på starbucks så ska vi hitta på något, sen jag flyttade har jag bara varit hemma så det känns roligt att hitta på något utanför huset idag!

Ha det bra, kram!

Äntligen!

USA / 2013-09-26 @ 05:01:28
Har goa nyheter: idag har jag flyttat till min nya värdfamilj! Familjen består av mamma, pappa och två söner på 3 och snart 1 år. Jag träffade dem i söndags, var ute och åt med dem i måndags och efter det bestämde vi att jag ska bli deras nya aupair.
Idag skulle jag träffa dem igen och mamman skulle hämta mig, någon timme innan hon skulle hämta ringde hon och sa "vill du flytta till oss idag och börja jobba imorgon?" "jaaaaaaa!!!" Svarade jag utan att tveka. Familjen är jättego! De är snälla, ganska lik min egna familj (inte massa regler tex) och jag tror att jag kan trivas bra här.
Det enda negativa är att deras förra aupair är kvar här och kan vara kvar, i värsta fall, i två veckor till... Hon är från Kina och kan ingen engelska nästan och jag ska jobba med henne så länge hon är kvar här... Känns sådär. 
Jag bor nu i en stad som heter Newburyport, på en ö med stranden 3 minuter från ytterdörren. Staden är väldigt fin, det är nära till de jag lärt känna och framförallt trivs jag bra i familjen. Jag trivs så bra att jag imorgon ska bjuda dem på mitt svenska godis jag har kvar sen jag åkte, schysst va?? 

Lägger upp lite bilder från igår och idag. Juste, idag bakade jag lussebullar med två kompisar. Hon jag bodde hos förut hade ätit de en gång och mindes att det var så goda, så häromdagen när vi pratade om saffran kom vi in på lussebullar och jag erbjöd mig att vaka det till henne. Sagt och gjort! Hon blev glad och jag, Carro och Clasine fick lite julkänslor! Trevlig dag helt enkelt. För övrigt har jag senaste två veckorna hängt på Starbucks varje dag och nu ska jag börja jobba igen och har inte tid med det, känns tråkigt men jag kommer spara massa pengar på att dricka te hemma istället. Känns helt ok.
Har även börjar planerat lite för mitt år för nu känns det som mitt år äntligen börjat! Bland annat halloween(!!!), Six flags, julbord på Ikea, Harvardkurs, besöka New York, shoppa på outleten i MA, konserter, förhoppningsvis mamma på besök(!!!!!!!) och ja lite annat. 
Åh va glad jag är! Och va mycket jag lärt mig de senaste veckorna. 


Enda stället du ser solnedgången från i Massachuesetts, mitt nya vardagsrum/kök (och såklart från resten av öns hus) 


Även fast jag bokstaverar mitt namn fattar ingen vad jag heter, pratar jag så tyst och otydligt????? På starbucks tar de i kassan beställningen, skriver namn och vad kunden ska ha, ger den till nästa person som fixar ordern och sen ropar ut namnet. Dennie, Danny, Jen, JennY, Dani är några av de namn som stått på mina muggar...




Fenway Park

ALLMÄNT / 2013-09-23 @ 17:00:05
Igår var jag på Baseball tillsammans med Johanna, Julia, Caroline och Janni. De bor här i området och jag har hängt ganska mycket med dem. Vi såg Red Sox vs Blue Jays på Fenway Park som ligger inne i Boston. Själva matchen var inte så rolig, men allt runt omkring var roligt att få uppleva. Det var sista hemmamatchen för Red Sox och fullsatt i arenan. Vi åt korv och hade på oss våra Red Sox kepsar! 

På dagen fick jag ett sms av min LCC (hon jag bor hos) att en värdfamilj ville träffa mig. Så igår kväll träffade jag dem och de var väldigt trevliga. Jag ska träffa den idag igen, ska få komma hem till dem. De bor ca 20 minuter härifrån så om jag tackar ja till dem (och de till mig) vore det väldigt nice! Då kan jag fortfarande hänga med alla jag träffat runt Boston. 
Skriver när jag vet mer om familjen! 

Kram









Ni som känner mig vet att jag gillar Frank Turner och Social Distortion, båda brukar spela på den här klubben. Vi gick förbi där igår av en slump påvägen till tunnelbanan. 

Lördag

USA / 2013-09-22 @ 05:10:56
Igår hängde jag med Carro på stranden på dagen och på kvällen var vi på cheescake factory tillsammans med fem andra tjejer. Cheescake factory är en resturang som har en bred meny med allt från skaldjur till pizza, sallad, pasta, kött osv. De har även säkert 30 olika sorters Cheescake på efterrättsmenyn. Det är en trevlig resturang och mysigt att äta där. 
Idag har jag hängt med en tjej som heter Clasine, vi var på ett mall i närheten där vi även åt lunch tillsammans med en annan svensk tjej (på cheescake factory....igen...). 
Nu på kvällen var vi ute och åt på en pizzeria i Beverly (där jag "bor"), nu är vi hemma hos henne och här ska jag sova i natt. Imorgon ska jag på en Red Sox match! Det ska bli väldigt roligt. Något att checka av från min Bucket list. 

På måndag kommer jag få matchningar igen och jag hoppas jag får en bra! Vill flytta dit, börja jobba och känna mig hemma. 
 

Cheescake med smak av hallon och vitchoklad, gott! Det är roligt att de serverar grädde till cheescaken, känns lite överdrivet. Men fint är det! 

Stannaaaa

ALLMÄNT / 2013-09-20 @ 07:07:23
Allt rullar på och jag får nya matchningar varje dag, alla hör inte av sig och vissa har jag tackat nej till. Den senaste familjen jag fått en matchning med bor i Newton, det ligger ungefär 20 minuter söder om Boston. Antagligen ska jag träffa den familjen på lördag fm. De låter snälla och trevliga i sin ansökan så hoppas de stämmer överens med verkligheten! Skulle familjen inte vara något för mig så har jag även nästa vecka på mig att hitta en värdfamilj, även fast min LCC och de på kontoret inte vill säga rakt ut att jag har längre tid på mig så har de sagt saker som tyder på att jag ganska säkert har minst en vecka till på mig. Det känns skönt, men det bästa vore att hitta en familj snart så jag kan flytta dit och äntligen få känna mig som hemma! Inte känna mig i vägen osv.

Idag har jag förresten hunnit med massor, var på stranden på dagen (25 grader och sol, nice!), har även hunnit äta thai, yoghurt glass och McDonalds samt sett One Direction filmen på bio. Bion var gammal och inte alls vad "jag är van vid" (tänker på bion i min hemstad som byggdes för drygt 2 år sen och alltså är i toppskick) dessutom var jag och de fyra tjejer jag gick på bion med ensamma i salongen. Skönt men också lite obehagligt. 
Imorgon har jag inga planer, tror jag ska knyta på mig mina Nike och ta en promenad (blir antagligen till starbucks, såååå gott). Nu ska jag sova, godnatt för mig och god morgon på er! Kram







Matchningar

ALLMÄNT / 2013-09-19 @ 02:30:56
Igår fick jag två matchningar, en familj i Chicago och en familj i Atlanta. Dock tackade jag nej till båda, den ena hade två au pairer (jag vill inte jobba tillsammans med en annan au pair, därför jag tackade nej) och den andra familjen var tre ganska små barn...
Men redan idag hade jag en ny matchning, en familj ungefär 1h från var jag bor just nu. Allt jag läst i ansökan låter bra så jag hoppas de ringer imorgon. Annars får jag säkert en ny imorgon. 

I övrigt är det bra med mig, försöker hitta på lite saker hela tiden och umgås mycket med en tjej som heter Caroline. Hon är ledig på dagarna så därför har hon tid för mig. Perfekt! Just nu sitter jag och kollar på tv, ska strax gå och lägga mig och läsa tror jag. Börjar bli trött.
Kram!

Tid läker sår

ALLMÄNT / 2013-09-17 @ 05:47:44
Idag har jag efter många samtal och mejl äntligen satts i rematch! Det betyder att de äntligen kommer börja matcha mig med värdfamiljer. Det känns såklart bra, dock är det negativa att i helgen som kommer har det gått 2 veckor och har jag ingen ny familj då så måste jag åka hem till Sverige. 
Mamma och pappa, planera inget för helgen. Måste jag åka hem vill jag gärna bli hämtad på Arlanda!

Jag försöker vara positiv och hitta på lite saker nu under dagarna som kommer. Imorgon ska jag shoppa och sen ska jag träffa massa aupairer på Starbucks. Hoppas som sagt att jag hittar en ny värdfamilj innan helgen, för jag känner för varje dag som går hur bra jag trivs här. 

Slänger in lite bilder från de senaste dagarna. Kram!


Var och badade häromdagen! 



Fick en snygg Boston keps av min vän Elin och hennes värdfamilj, ifall jag inte stannar kvar runt Boston resten av året.

Idag har jag varit och fixar naglarna, blev supernöjd! Kostade 18 dollar, drygt 120kr. Perfekt ju.


yessss

ALLMÄNT / 2013-09-16 @ 06:26:02
Första dagen på länge jag inte varit ledsen!!! Yesss äntligen börjar allt sakta lösa sig! Igår var jag och träffade en värdfamilj som ville ha en ny aupair, de verkade supersnälla och barnen verkade snälla och mysiga. Dock fick jag ett meddelande av mamman idag att de har bestämt sig för att behålla gamla aupairen istället för att gå vidare med mig, kändes tråkigt eftersom de ville träffa mig och allt kändes bra. Men samtidigt bra för då kan jag förhoppningsvis äntligen få börja den riktiga rematchen imorgon!!! Dock har jag bara 1 vecka på mig att antigen hitta en ny familj eller att åka hem. 1 vecka är ganska kort tid... Men som sagt, jag börjar må bättre och det känns bra vad som än händer. Jag ska åka och shoppa med en tjej någon dag, imorgon eller på tisdag IFALL jag om en vecka måste åka hem vill jag ha shoppat massa! Ska försöka njuta och ha det bra den här veckan, så får vi se vart jag är nästa söndag.
Hoppas det är bra med er hemma. Kram!

Besviken

ALLMÄNT / 2013-09-14 @ 02:06:43
Jag är så otroligt besviken på mig själv. Känns som jag svikit mig själv, min familj, mina vänner och alla runt om mig. Jag har velat åkt som aupair hur länge som helst, att bo i USA har varit min dröm. Men nu när allt går åt skogen är det enda jag gör att gråta. Jag har svikit mig själv. Jag har gjort allt till en jävla röra och jag saknar mamma och pappa mer än jag någonsin trodde jag skulle göra. Jag skulle kunna köpa en biljett hem bara föra att få krama mamma och pappa, för att få det stöd jag behöver och för att inte känna mig så jävla ensam. Istället är jag flera tusen mil bort, besviken och ledsen. 

Jag vill vara här, tro mig. Men jag trodde aldrig att det skulle vara såhär tufft. Jag har varit borta i 5 veckor snart, har hunnit med massor och har lärt mig en hel del också. Men samtidigt har jag aldrig mått såhär dåligt. Jag är inte hungrig, vill bara sova och samtidigt är jag tyst och ledsen. 

Jag har en vecka kvar i det stadiet jag är nu, efter den här veckan vet jag vart jag ska - antingen till en ny värdfamilj i USA eller hem till min familj i Sverige. Såklart vill jag vara kvar, men det vore samtidigt så otroligt skönt att få komma hem. Det är blandade känslor och jag vill bara komma ifrån det här "mellan hemmet". 

Snart hämtar några svenska tjejer upp mig så ska vi hitta på något, det känns skönt. Skönt att tänka på annat och att för några timmar må bra. 



Jobbiga samtal...

ALLMÄNT / 2013-09-13 @ 18:23:32
Idag väntar jag på två samtal, ett från en typ rådgivare och efter det från min vägledare. Första samtalet kommer gå ut på vad som hände, varför, vill jag vara kvar osv. Efter det ska rådgivaren och min vägledare diskutera och sen ska vägledaren säga om jag får gå i rematch eller om de skickar hem mig. Med andra ord är det två jobbiga samtal jag har framför mig. Går allt som det ska och som jag vill så börjar min rematch på riktigt idag och jag kan börja fokusera på att hitta en ny värdfamilj. Matchen jag fick häromdagen var alltså ett misstag eller något liknade, eftersom jag ännu inte är i rematch. 

De på cultural care tror att jag har hemlängtan, för att gamla värdfamiljen och min gamla LCC har sagt det antar jag. Såklart skulle jag vilja vara hemma och få stöd av familj och vänner, men hade jag velat åkt hem hade jag tagit första bästa flyg hem redan när allt skit började. Jag är kvar här av en anledning, för att jag vill aupair och för att jag vill vara i USA. 
Hoppas på det bästa, men som sagt kan det bara bli bättre. Antingen en ny värdfamilj eller åka hem. 
Kram.

Flytta...igen

ALLMÄNT / 2013-09-13 @ 00:31:34
Nu ska jag flytta igen! Fick en samtal imorse från Cultural Care där de sa antingen får du flytta till en LCC (kontakperson, dock inte "min") eller så får du åka hem till Sverige. 
Jag vill inte hem och därför gick jag med på att flytta. Jag har därför fått packat om alla mina väskor idag och sagt Hejdå till de jag bodde hos.

Just nu sitter jag i en fet Lexus med en privatchafför och äter svenskt godis, med andra ord har jag det helt okej för tillfället. 
Personen jag ska bo hos bor en bit utanför Boston så dit är jag nu på väg. Jag ska försöka tänka positivt för jag vill stanna kvar i USA! Det är bra med mig även fast det är en skit jobbig situation jag är i. Jag gråter ut genom Skype tillsammans med mamma och pappa och nu siktar jag framåt! Kram på er. 

Matchning nr 1

ALLMÄNT / 2013-09-11 @ 16:17:15
Äntligen verkar det som att jag är i den "vanliga" rematchen! Jag har idag fått min första matchning med en ny familj. Familjen bestod av mamma, pappa och tre små döttrar. De bor i Kalifornien, nära San Fransisco. Cultural Care vill att man under rematch ska vara öppen för allt och visa intresse för sina matchningar, därför har jag nu på morgonen skrivit till familjen. Får se om de ringer eller inte, dock tror jag (genom att ha läst ansökan) att jag kommer säga nej. De verkade ha lite konstiga regler samt att mamman inte jobbar.
Men det är roligt att det äntligen händer något!

Bilder från helgen

ALLMÄNT / 2013-09-10 @ 15:31:03




Det betyder tur att ta på gubbens fot (tror det är grundaren till Harvard), så jag tänkte att jag behöver lite tur!






Mår bra!

ALLMÄNT / 2013-09-10 @ 15:25:47
Jag mår bra! Jag får bo hos en annan aupair, Elin, och hemma värdfamilj. De är jätterara och känns så skönt att få bo här. Idag har jag några samtal att ringa och efter det får vi se hur det blir, antigen går jag i rematch och har möjlighet att få en ny familj eller så får jag åka hem. Självklart vill jag vara kvar, men vad som helst känns bättre än att jag skulle ha "stått ut" i elva månader till i ett hem där jag inte trivdes. 
Idag har jag och Elin massa planerat, men det känns bara skönt att göra massa så jag får tiden att gå.

Jag tänkte bara tala om att jag mår bra och jag är beredd på att antingen stanna eller åka hem, bara jag mår bra så känns det bra att vara vart som helst i världen. Familjen jag bor hos nu är som sagt jättesnälla så de håller kontakt med cultural care också. Förövrigt är cultural care ett skämt och jag ska aldrig någonsin rekommendera någon att åka med dem. De lovar så mycket i Sverige och nu här i USA lämnar de mig ensam, lyssnar mer på värdfamiljen (min) för att de är de som betalar samt så är många amerikanare så "bra" på att veta vad de ska säga. Alla jag pratat med säger saker som "älskling, de kommer bli bra", "jag förstår dig sötnos" osv, och i nästa sekund skäller de på en för ens beteende. Men som sagt, två veckor och sen får vi se vart jag befinner mig! Puss och kram på er

En månad, Bostonbesök och sova hos Elin

USA / 2013-09-09 @ 14:38:41
Igår, eller hela helgen, har varit konstig framförallt jobbig. I lördags hade vi möte, jag, värdföräldrarna och vår kontaktperson. Jag satt där, ensam medans de andra tre gaddade ihop sig (kontaktpersonen ska vara på bådas sida, men är alltid lite mer på familjens sida eftersom det är de som betalar mest i programmet). Alltså satt jag där, sa inte så mycket, grät inte, ville bara att det skulle vara över. Under möte skrev vi på papper om att gå i rematch. Det var även under mötet som jag såg den kallaste, vidrigaste, elakaste människan någonsin. "Min värdmamma" var så elak, skrek åt mig, skrek om mig till kontaktpersonen som att jag inte var där, sa elakaste sakerna en ensam 19 åring kan tänka sig. 
Jag skulle jobba resten av lördagen så gjorde de jag skulle och resten av tiden var jag instängd på mitt rum. 

Igår, söndag, var jag inne i Boston. Jag fick låna en cykel till och från tåget, och sen åkte jag till Boston. Mötte upp två andra tjejer och vi besökte bland annat Harvard Square och där kollade vi i affärer, åt mat och kollade in Harvard. 
Jag tog tåget hem vid sex och fasade hela vägen för att komma "hem". På vägen hem hände även det värsta som kunde hända mig - cykeln gick sönder. Jag fick panik och vågade inte gå hem, ringde en kompis som kom och hämtade mig. Vi gick upp på mitt rum och packade mina grejer, gick på några få minuter. Tog allt och åkte hem till henne. Här hoppas jag nu att jag kan bo under min rematch. Jag kan äntligen andas, är inte rädd här och det känns så skönt. Ska ringa några inom Cultural Care senare och se hur allt ska gå till. Vill att de ska säga "du kan sova hos Elin tills du hittar en ny familj.", men vi får se hur det går... 






En dag i taget

USA / 2013-09-07 @ 07:20:41

Som sagt så mår jag inte så bra, men ni behöver fortfarande inte oroa er, jag har kontakt med min LCC (kontakperson) samt med mamma och pappa. Det är även flera här i USA som stöttar mig vilket gör det hela lite enklare, att få höra saker som "det är inte ditt fel", "du är värd bättre" osv får mig att orka ta mig igenom allt. Jag sa alltså idag till min kontaktperson att jag vill gå in i rematch (=jag har två veckor på mig att hitta en ny värdfamilj, får självklart hjälp med det av föreningen). Imorgon har jag ett möte med värdföräldrarna och min kontaktperson, det känns tufft men ändå väldigt skönt. Just nu känns det som det endast kan bli bättre. Jag vill absolut inte åka hem, även om jag för tillfället känner mig väldigt ensam och sårbar. Men jag ska ge det en till chans, det här har varit min dröm så himla länge och jag vill inte att någon/några ska få förstöra det för mig.
Skriver mer imorgon. Det är otroligt skönt att skriva här, skriva ner mina tankar och känslor.

Såg en bild med ett citat tidigare idag: "I'm not crying because I'm weak, I'm crying because I've been strong to long" tycker det stämmer överens med mina känslor just nu.


Ingen dans på rosor

USA / 2013-09-06 @ 04:37:35

Nära och kära! Mitt liv i USA är upp och ner, en berg-och-dahlbana helt enkelt. Stunderna som har varit uppåt har hittills endast varit på min lediga tid och stunderna som varit jobbiga/neråt har varit under jobbtid. Har tänkt på det, jag ska jobba 45h/vecka i ytterligare 11 månader, vill jag då att den tiden ska vara jobbig och bara känna att jag vill bli ledig? Ska jag vakna på morgonen och känna "neeeej vilken jobbig dag jag har framför mig, HOPPAS jag inte gråter". Nej. Nej så vill jag inte känna.
Jag är ingen person som ger upp, men det här är "mitt" år, jag vill ha roligt och framförallt må bra!

Idag hade jag möte tillsammans med min kontaktperson (även kallad LCC) och mina värdföräldrar, vi pratade om allting - dagsläget, vad kan ändras, vad ska jag/de ändra osv. Vad jag och kontakpersonen kom fram till är att ge det hela minst 1 vecka till. Det var skönt att LCCn var här, hon tog ingens parti utan sa bra saker att tänka på till oss båda. Jag ska alltså försöka en vecka till, men jag är trött på att vakna/somna med känslan att det inte känns bra. Jag vill vara i USA, helt klart! Trivs så otroligt bra här. Men det är väldigt viktigt för mig att det även funkar lika bra tillsammans med familjen. Men som sagt, minst 1 vecka till. Och oroa er inte hemma, jag ska lösa det här på bästa möjliga vis. Jag tar ingen skit utan jag är stark och ska klara det här!

Förutom mötet idag var jag på en farm tillsammans med alla barnen, vi plockade äpplen och persikor, åt lunch, lekte och fikade. Det ena slutade med att värdflickan kastade stenar på mig och även på en bil, då tyckte jag det var nog och då åkte vi hem. Efter det gick det bara utför... Nu ligger jag iallafall i min nybadade säng. Ska alldeles strax sova, imorgon ska jag upp vid sju och jobba två timmar sedan är jag ledig resten av dagen.

Hoppas det är bra med alla hemma även fast det börjar bli höst och sämre väder. Somsagt, ni behöver inte vara orolig över mig. Ring (Skype/FaceTime) gärna däremot! Är ledig imorgon (idag, fredag). Kram


4 september

USA / 2013-09-05 @ 05:48:00

Va fort tiden går, det har redan hunnit bli september (lite efter...)! På söndag har jag varit här en månad, och även ifrån min familj längsta tiden någonsin.

Idag har allt gått bra, barnen har varit snälla och duktiga. Jag slutade vid 18 och efter det åkte jag iväg till ett Starbucks ungefär 15 minuter bort och träffade en svensk aupair som bor här. Det var trevligt och roligt, vi hade mycket att prata om och efter vårt samtal kände jag mig lite klokare kring allting. På vägen hem svängde jag förbi Wholefoods, det är en mataffär med mycket veganskt/vegetariskt och nästan allt är organiskt (Sofia, om du läser det här: besök affären om du någon gång får tillfälle! Finns även i England. Tror verkligen du skulle gilla den!! Det skrker Sofia om hela affären!!! Tänker på dig när jag är där). Jag har de senaste gångerna jag varit i mataffärer kollat på Ben & Jerry FroYo med smaken half baked, men har tänkt "köper den nästa gång, ska äta bra mat" men idag sket jag i den tanken och slog till! Ben & Jerry är väldigt billigt i USA, drygt 20kr. Och smaken var god, precis som jag tänkt mig!! FroYo är godare (och nyttigare!) än vanlig glass.

Imorgon är det någon judisk högtid och därför är barnen lediga från skolan, dock jobbar föräldrarna så jag ska ha alla fyra barn själv hela dagen. Vi ska åka till en farm och plocka äpplen och persikor, hoppas på fint väder (och att barnen är snälla och sköter sig). Tror det kan bli en bra dag.

Ha det bra hemma. 

 

Idag gjorde jag stjärnformade chokladpannkakor till lunch, det var gott.

 

Wholefoods!

 

Goooo FroYo!!!!


Igår och idag

USA / 2013-09-04 @ 04:01:00

Igår var jag ledig och spenderade bland annat dagen på Natick Mall med min värdflicka, vi gick i olika affärer och åt yoghurt glass (så himla gott!!!). Efter det tog jag en promenad, dock slutade min promenad på wendys (hamburgare...). Jag vill prova, sagt och gjort! Smakade som vilken snabbmat som helst.  Efter det hade jag dock ont i magen resten av kvällen.

Idag har jag jobbat mellan 8 och 19.30. Det har varit en låååångdag. De äldsta barnen har varit i skolan så jag och lillkillen har hängt hemma, lekt och läst böcker. På eftermiddagen var vi på svensk skolan som barnen går på en gång i veckan. Träffade några andra aupairer där så det var roligt.
Nu är jag väldigt trött, ska äta sushi och kolla på Svenska Hollywood Fruar innan jag sover.


Det enda jag har gångavstånd till hemifrån är Wendys. Wooohooo....

 

Yoghuty glass med smak av granatäpple toppat med kakddeeg och jordgubbar, SÅ gott!

 

Eller juste! Den här macken (ja, det är på riktigt en bensinmack, ser mer ut som ett vanligt hus) ligger ungefär bredvid Wendys. Kan allstså gå dit om jag är  behov av något snabbt, det mesta fanns där.

 

Sushi och tv i sängen. 


Natick Mall

USA / 2013-09-02 @ 14:49:18

Har precis vaknat och ska gå upp och fixa mig innan jag går ner och äter frukost. Idag är det något som kallas Labor Day, vilket är en röd dag så alla är lediga från jobb och skola. Dock är affärer och restauranger öppna som vanligt så jag och min värdflicka ska åka iväg till Natick Mall. Där ska vi gå i några affärer och sen äta, hoppas det går bra och att vi får roligt.
Tror jag ska träna senare idag. Hoppas ni mår bra hemma! Tänker på er, kram


Hemlängtan

USA / 2013-09-01 @ 04:31:46

Idag, förutom på skolan i New York som var väldigt påfrestande för både kropp och känslorna, är första gången sen jag kom hit som jag längtar hem. Jag skulle kunna sätta mig på ett plan direkt bara för att få komma hem. Jag tror det går över till imorgon, hoppas verkligen det för jag vill vara här. Men det är svårt och jobbigt att bo i en annan familj.

Idag har jag iallafall varit på Ikea. Tror aldrig tidigare jag varit så glad över att vara där. Gick runt och kollade samt åt köttbullar. Handlade ingenting, men skulle vilja köpa ett duntäcke... Grejen är bara att om jag köper duntäcke måste jag köpa påslakan också, och isåfall skulle jag även vilja köpa nya gardiner för att allt ska passa ihop. Då blev det helt plötsligt mycket pengar, på inredning som inte får plats i väskan när jag ska åka hem.
Här i USA har man inte täcken, man har lakan och ett "överkast" som täcke. Alltså två separata saker som åker runt och ligger i varsin del av sängen på morgonen. Ja, jag saknar mitt duntäcke hemma och mitt (mina) rum.

Imorgon händer det, jag SKA fixa gymkort! Ska iväg med min värdmamma och fixa det imorgon bitti. Ingen sovmorgon fast det är söndag...